Home
Over ons
Agenda
Cursussen
Ervaringen
Reiki
EnergieŽn
Zuiveren
Krachtplekken
Bachbloesems
Eco-therapie
Cursusruimte
Links
Contact
EnergieŽn

Hebt u ook weleens het gevoel dat u bekeken wordt zonder dat er iemand te zien is? Als u dat gevoel krijgt is dat vaak niet prettig maar klopt het wel. Dat kunnen dan energieŽn zijn van overleden mensen of dieren. Die zijn overal om ons heen. Vaak hebben ze helemaal geen kwaad in de zin of komen ze zelfs om ons te helpen.

Wijzelf hebben de ervaring dat overleden bekenden bij ons in de buurt zijn. Als dat hier thuis is melden ze zich regelmatig door de radio harder of juist zachter te zetten. Vaak hebben we dan al de aanwezigheid van een energie gevoeld en Marion ziet ze zelfs ook weleens. In het begin was dat erg eng, maar nu weten we dat het niets engs is. Niet als het energieŽn zijn die positief zijn en ons willen komen opzoeken om te zien hoe het gaat met ons.

Dieren zijn er ook gevoelig voor en wij hebben de sterke indruk dat zij ze ook zien. Onze honden geven het ook weleens aan dat er energieŽn zijn door naar een bepaalde plek te gaan kijken of plotseling blij te gaan kwispelen terwijl ze naar een voor ons lege plek kijken. Waarschijnlijk zien ze dan een bekende hond die overleden is. Of ze gaan ineens spelen met een voor ons onzichtbare andere hond. Heel bijzonder om dat mee te mogen maken.

Zolang ze komen met een positieve instelling is er niets engs aan en vinden we het zelfs mooi dat we dit zo mee mogen en kunnen maken. Ze zijn dan ook van harte welkom bij ons.

Komen er echter energieŽn die niet positief zijn dan wordt het een heel ander verhaal. Ook die zijn overal en ook die worden gevoeld of gezien door ons. Maar ook door onze dieren, vooral door de honden. De honden geven het vaak aan als er iets negatiefs is. Dat doen ze door te gaan grommen of ze blijven op afstand van betreffend persoon. Aangezien onze honden erg sociaal zijn en van mensen houden is dat voor ons altijd een aanwijzing dat er iets niet in orde is. Vaak is het inderdaad zo dat er vervelende energieŽn zich aanhechten aan betreffend persoon. Nadat wij die negatieve energieŽn weghalen zullen de honden er vrijwel onmiddellijk op reageren door wťl naar betreffend persoon te gaan. De honden kunnen niet doen alsof, zij reageren feilloos op een bepaalde energie die mensen of andere dieren uitstralen. Het feit dat zij zo direct reageren nadat wij de negatieve energieŽn verwijderd hebben is voor ons altijd een bevestiging dat we het goed hadden.

De negatieve energieŽn kunnen mens en dier compleet leegtrekken en zelfs een erg ziek gevoel geven zonder dat er lichamelijk daadwerkelijk iets aan de hand is. De klachten kunnen heel plotseling komen en ook net zo plotseling weer weggaan.

Zo kan men door de negatieve energieŽn bijvoorbeeld;
      -zich continu erg moe voelen,
      -kribbig zijn tegen andere mensen,
      -plotseling agressief gedrag vertonen,
      -negatieve gedachten hebben,
      -negatief praten,
      -depressief zijn,
      -lichamelijke klachten krijgen,
      -slecht slapen etc.

Ook dieren kunnen dus last hebben van negatieve energieŽn. Wij hebben zelf de ervaring dat onze honden ons willen helpen door de negatieve energieŽn van ons over te nemen. Dit kan zo extreem zijn dat de honden zelfs een gedragsverandering kunnen laten zien. Zo is het meer dan eens voorgekomen dat een erg lieve en aanhankelijke hond ineens vervaarlijk aan het grommen ging tegen ons. Wij weten inmiddels waar dat dan door komt en kunnen dat zelf ook oplossen door de negatieve energieŽn weg te halen.

Doordat wij er jarenlang last van hebben gehad, hebben we er wel mee moeten leren werken. Ze hebben ons heel vaak onderuit weten te halen en dat proberen ze zo nu en dan nog. Gelukkig hebben we geleerd hoe we ze kunnen verwijderen en waar we ze naartoe over kunnen laten gaan.
Daarbij hebben we ook geleerd hoe we er ons tegen kunnen beschermen en ervoor af kunnen sluiten. Met name gevoelige mensen kunnen enorm veel last hebben van energieŽn, zodoende wij dus ook.
Het werken met energieŽn is iets wat bij ons dagelijkse leven hoort. De ene dag meer dan de andere, maar we houden er altijd wel rekening mee dat ze er kunnen zijn.
We zijn er met name mee gaan werken om onszelf te helpen en te beschermen. Nu, inmiddels een aantal jaren later en vele ervaringen rijker, helpen we er ook andere mensen ťn dieren mee.

Enkele bijzondere ervaringen van ons;

Er werd contact met ons opgenomen omdat de hond van betreffende eigenaresse niet meer wilde eten. De dierenarts kon helemaal niets vinden en wist dus ook niet waardoor het kwam. De eigenaar had al van alles geprobeerd maar de hond weigerde om maar iets te eten, ongeacht wat er aangeboden werd. Hans heeft contact gemaakt met de hond om met hem te gaan communiceren maar kwam al meteen in botsing met enkele energieŽn die in de maagstreek van de hond zaten. Hans heeft die energieŽn weggehaald en meteen was de hond een stuk relaxter. Hij ging heel kort daarna lekker staan eten!
Enkele weken later was het weer hetzelfde en wederom ging hij eten nadat Hans energieŽn rond zijn maagstreek had weggehaald. Is dat toeval?

Of een kindje dat niet wilde slapen op haar eigen kamer. Hans is in het huis geweest en heeft alle kamers gecontroleerd op en gezuiverd van energieŽn. In de slaapkamer van het kindje bleken meerdere energieŽn aanwezig te zijn. Zowel positieve als negatieve. De positieve mochten er blijven maar de negatieve heeft Hans weggehaald. Het kindje had ineens geen problemen meer met het slapen op de eigen kamer. Zo hebben we al meerdere kinderen kunnen helpen met een zelfde type klachten.

Of iemand met een vreselijke hoofdpijn die met geen enkel medicijn onderdrukt kon worden.
Na zuivering door ons zakte de hoofdpijn al heel snel. Het werd veroorzaakt door negatieve energieŽn.